zwangerschapsverlies&workHRM

Je kinderwens: een stil en brandend verlangen? Maak er geen burn-out van! 

lighted matchstick on brown wooden surfaceStress en verdriet om de onvervulde kinderwens kan je niet even thuis laten als je gaat werken.  Gesprekken over de kinderen zijn op vele werkplekken toch een belangrijk pauze-onderwerp.  Je zelfwaarde-gevoel krijgt al genoeg een flinke deuk als kindjes krijgen niet zo vlot gaat.  Laat staan dat je je op je werk employee of the year voelt als je telkens smoesjes moet verzinnen om het schema vruchtbaarheidsbehandelingen rond te krijgen.  Hoe blijf je staande op je werk als je daarbuiten ook nog eens langdurig en hard aan het werk bent om dat kindje in je armen te krijgen? En hoe kan je als werknemer aan je collega’s en werkgever op een professionele manier respectvol grenzen aangeven en ruimte vragen zodat de werkomgeving een plaats blijft waar je met plezier naar toe gaat?

Voor wie?
Voor kinderwensouders die strategieën zoeken om ondanks de niet-vervulde kinderwens toch veerkrachtig in hun job te blijven staan.

Data & locaties?
Bekijk onze AGENDA!
Leiding-gevenden kunnen deze vorming voor werknemers ook in de vorm van een inhouse-traject aanvragen. Dit kan door het invullen van ons contactformulier.
Wij maken dan een offerte op maat van jouw bedrijf.

Sommige werkgevers voorzien een tussenkomst of zelfs volledige terugbetaling.
Informeer bij je personeelsdienst voor de mogelijkheden.

Meer info?
Download hier onze folder zwangerschapsverlies@workHRM

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close