Voor zwangeren

Foto door Tirachard Kumtanom op Pexels.com

Ken je iemand die een kindje verwacht?
Wil je haar graag verwennen met een ècht origineel cadeautje?
Schenk een “beautiful beginning voucher”!

Wat is het?
Een “Beautiful beginning” is een vrijblijvend gesprek van een uur waarbij de zwangere mama onder professionele begeleiding de start opmaakt van een persoonlijk post-partum plan. Een post-partum-plan kijkt over de geboorte heen al eens naar de periode van de kraamtijd… Dit kan geruststelling en vertrouwen geven, ook naar de geboorte toe…

In de aanzet voor dit “post-partum-plan” spreken we samen door op welke levensdomeinen de komst van de baby allemaal impact kan hebben.
We bekijken heel concreet welke stappen voor de mama in spe passend zouden zijn, om zich goed voorbereid te voelen op de komst van het kindje.

Zonder enige verdere verplichting kan de zwangere mama in een eerste gesprek “Beautiful beginning” aftasten of onze begeleiding tijdens de zwangerschap of tijdens de kraamtijd voor haar fijn of zinvol zou zijn.

Vraag via onderstaand formulier de cadeauvoucher “Beautiful beginning” aan. Wij sturen je dan de digitale cadeau-bon en betaalinstructie per e-mail.

De gelukkige mama die de bon krijgt, kan gewoon een afspraak bij ons boeken door een mailtje te sturen naar elke@knooppuntvijf.be. Ze brengt de bon dan mee naar het gesprek als betaalmiddel.

Voor een “Beautiful beginning” cadeau-bon betaal je 55 euro.