MOEDERZIELEN

Je hebt al een weg afgelegd in het moederschap. Je hebt mum-friends gevonden, je hebt geleerd hulp te vragen en te aanvaarden, je kent de meeste principes van bewust ouderschap, van mild ouderschap, van natuurlijk ouderschap, van onvoorwaardelijk ouderschap, van relativerend ouderschap… en je zoekt daartussen zo een beetje je eigen moederschap-stijl. 
Je doet daarbij aan zelfzorg en verzorgt je lijf – of je probeert dat toch te doen. Je hebt geleerd om te denken in termen van behoeftes van jezelf en je van je kinderen, je werkt aan een goede mind-body-balans en toch heb je het gevoel dat er nog iets ontbreekt…

Een diepere dimensie die de hele mallemolen van het moeder-zijn extra draagwijdte en diepte geeft. Als je dààr naar op zoek bent, ben je welkom op onze vormingsreeks die de verbindende titel “moederzielen” heeft gekregen. 

Moederzielstesamen was misschien een betere naam geweest, maar visueel ziet dat woord er niet uit, dus heb ik gekozen voor de kortere versie: moederzielen.  In deze reeks gaan we samen met andere moeders in verbinding om ons te verdiepen in een holistische visie op moederschap:

Moeder zijn we niet alleen met ons lijf, niet alleen met onze geest en met ons hart, maar ook met onze ziel. In en door het moederschap valt er zoveel te leren over onze eigen zielsontwikkeling en er bestaan tal van hulpmiddelen die ons hierin richting kunnen geven… Daar staan we in deze vormingsreeks bij stil. 

Moeder zijn met hart en ziel vraagt om sisterhood, om rituelen, om gedeelde wijsheid, om verbinding met het vuur dat aanwezig is in ieder van ons. De Knooppunt Vijf reeks moederzielen voorziet in een programma van vijf vormingsavonden waarbij je telkens met eenzelfde groep vrouwen samenkomt om je ziel voeding te geven, om wijsheid te delen en om in verbinding stil te staan bij groei van onze ziel in en door het moederschap.
Deze reeks staat open voor iedere moeder die op zoek wil gaan naar meer verdieping in haar persoonlijke – en gezinsleven. 
Contacteer ons via het contactformulier van deze website i.v.m. de data voor de eerstvolgende reeks.