Voor kinderwensouders

Ken je iemand die een (stille) kinderwens koestert?

Wil je graag laten weten dat je meedenkt, meevoelt en meeleeft met het gemis dat een onvervulde kinderwens met zich meebrengen kan?
Wil je graag een kinderwensouder verwennen met een ècht origineel cadeautje? Schenk een “eerste stapjes” voucher”! De “eerste stapjes voucher” kan ook een leuk huwelijkscadeautje zijn, zij het dan met een knipoog…

Wat is het?
Een “eerste stapjes voucher” geeft recht op een vrijblijvend gesprek van een uur waarbij de kinderwensouder onder professionele begeleiding de start opmaakt van een persoonlijk kinderwens-plan. Dit kan geruststelling en vertrouwen geven om toe te leven naar een eventuele zwangerschap.

We bekijken heel concreet welke stapjes of stappen voor de wensmama/wenspapa passend zouden zijn om zich goed voorbereid te voelen op een eventuele zwangerschap, ook als (natuurlijk) zwanger worden moeilijk zou blijken.

Zonder enige verdere verplichting kan de wensouder in het gesprek aftasten of onze begeleiding fijn of zinvol zou kunnen zijn. 

Vraag via onderstaand formulier de cadeauvoucher “Eerste stapjes” aan. Wij sturen je dan de digitale cadeau-bon en betaalinstructie per e-mail. 

Wie de bon cadeau krijgt, kan gewoon een afspraak bij ons boeken door een mailtje te sturen naar elke@knooppuntvijf.be. De afgedrukte bon wordt meegebracht naar het gesprek en dient als betaalmiddel. 

Voor een “Eerste stapjes” cadeau-bon betaal je 55 euro.