Vitaal van start

appetizer avocado bread breakfast

In onze rubriek kansen las je wat je allemaal kan doen om je kans op een zwangerschap te vergroten.

Kom je er met een gezonde levensstijl en de nodige medische check-ups, maar niet achter waarom zwanger worden bij jullie niet meteen lukt?

Dan kan het zinvol zijn om eens verder te kijken welke elementen jouw vitaliteit en vruchtbaarheid onderuit halen.  Dat kan (werk)stress zijn, maar vaak is het ook voeding in combinatie met sluimerende infecties en een verminderde weerstand.
Voeding waar jouw individuele lichaam niet zo goed tegen kan, bezorgt je lichaam immers ook een vorm van stress. Pesticiden, vervuiling van lucht, water en grond, genetische manipulaties van onze voeding… al deze zaken kunnen ons systeem en onze darmen danig verwarren en intoleranties en allergische reacties teweegbrengen.

Knooppunt Vijf biedt counseling rond intoleranties, voeding en vitaliteit.
We houden hiervoor geregeld overleg met orthomoleculaire therapeuten en artsen, om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten rond voeding en vitaliteit – en dus ook vruchtbaarheid.

Heb je last van intoleranties en allergieën en heb je het moeilijk om daardoor nog gezond èn lekker te blijven eten? Volg zeker ook eens één van onze kookworkshops. Hou onze kalender in de gaten.

Maak een afspraak voor een counseling gesprek rond jouw vitaliteit en voeding via onderstaand formulier.