Prima-mama-plan

Ben jij ook een prima mama? Je weet wel… zo een mama die het allemaal zo graag zo goed wil doen?

Een prima mama geraakt soms door alle adviezen van opvoedingscoaches, consultatiebureau’s, vroedvrouwen, lactatiedeskundigen, partners, andere moeders, buurvrouwen en grootouders een beetje kwijt waar haar hart en haar moederlijke intuïtie ligt…

Ze voelt zich soms onzeker over haar moederschap en soms ook over zichzelf. Doe ik het wel goed? Ben ik wel goed genoeg? Hoe doen al die andere moeders dat toch? Ben ik wel normaal?

Hoe zou het zijn om tussen al die verschillende meningen over slaapplaatsen en slaapritmes, over papjes en prakjes, over luiers en potjes, over borstvoeding en flesvoeding, over dragers en buggy’s, over crèches en onthaalmoeders, over thuisblijven of werken, … jouw eigen innerlijke stem te kunnen horen en te leren vertrouwen?

Hoe zou het zijn om je minder aan te trekken van wat anderen er allemaal van vinden? Hoe zou het zijn om te gaan voor een leven zoals jij het ècht wil? Hoe zou het zijn om als mama tools te vinden die je leren om weer controle te nemen over jouw leven? Hoe zou het zijn om als mama tools in handen te krijgen die je helpen om te accepteren waar je toch geen invloed op hebt? Hoe zou het zijn om te leren dat je even liefdevol mag zijn voor jezelf als voor je kindje?

Wat een cadeau doe jij je kindje, als het van jou mag leren…

… dat het màg en goed is om jezelf graag te zien?
… dat het màg en goed is om je behoeften te uiten?
… dat het màg en goed is om je grenzen aan te geven?
… dat het màg en goed is om je intuïtie te ontwikkelen?
… dat het màg en goed is om persoonlijk te groeien?

Ben jij een mama die de uitdaging wil aangaan om bewust(er) en met volle goesting te gaan leven?
Vraag hieronder meer informatie over een prima-mama-bewust-moederschap-traject aan.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, slapende mensen, baby en close-up