Wie is Elke Jacobs?

Even voorstellen. Ik ben Elke. Geboren als oudste in een warm druk onderwijsnest met vier kinderen. Getrouwd met een ondernemer in hart en nieren. Extraverte en gevoelige mama van twee prachtige kinderen, Flore en Lander. Fan van alles wat met persoonlijke en spirituele groei te maken heeft. En van lekker koken. Studeren deed aan de UFSIA (UA) en aan de KUL waar ik me vooral toelegde op filosofische vakken. Opleiding en ruime ervaring in het persoonlijk begeleiden van kinderen, jongeren en (prille) vaders en moeders maakten dat ik me ben gaan specialiseren in het verbinden van leef- en leerkwaliteiten. img_8177Ik nodig je uit om samen met mij hobbels en uitdagingen op jouw levensweg te onderzoeken op leer-mogelijkheden.

Het is mijn missie om jou, naast een klankbord, ook versterkende technieken, inzichten en tools aan te reiken die je kan inzetten  
– als ondersteuning bij niet zelf-gekozen veranderingen (verlies-ervaringen, rouwprocessen)
– als motor om zelf de veranderingen te gaan realiseren die jij in jouw leven wil zien

Bij mij volg je geen standaard programma. Hoewel ik veel modellen en systemen ken en kan inzetten, bepaal jij uiteindelijk in ieder gesprek waarover je het wil hebben.  In de interactie tussen jou en mij wordt vaak heel duidelijk waar er ruimte is voor persoonlijke groei en voor leren. Over leven. Of over leren. Liefst allebei.  Tot binnenkort? 

Meer informatie over Elke Jacobs (download de file).