Wie is Elke Jacobs?

Even voorstellen. Ik ben Elke. Geboren in een echt 6-delig onderwijsnest. Met warmte en engagement grootgebracht temidden van een boeiend en druk gezinsleven met een grote aanwezigheid in meerdere onderwijs- en vrijwilligersorganisaties.  Getrouwd met een ondernemer in hart en nieren. Extraverte en gevoelige mama van twee prachtige kinderen, Flore en Lander. Fan van alles wat met persoonlijke en spirituele groei te maken heeft. En van lekker koken. Studeren deed aan de UFSIA (UA) en aan de KUL waar ik me vooral toelegde op filosofische vakken. Persoonlijke ervaringen en bijscholingen rond het socio-emotioneel begeleiden van jongeren in een onderwijscontext én het psychosociaal (perinataal) begeleiden van volwassenen, vormden me tot de counselor en coach die ik vandaag ben. 
Ik specialiseer me in het verbinden van leef- en leerkwaliteiten. 
img_8177Ik nodig je uit om samen met mij hobbels en uitdagingen op jouw levensweg te onderzoeken op leer-mogelijkheden.

Het is mijn missie om jou, naast een klankbord, ook versterkende technieken, inzichten en tools aan te reiken die je kan inzetten  
– als ondersteuning bij niet zelf-gekozen veranderingen (verlies-ervaringen, rouwprocessen)
– als motor om zelf de veranderingen te gaan realiseren die jij in jouw leven wil zien

Bij mij volg je geen standaard programma. Hoewel ik veel modellen en systemen ken en kan inzetten, bepaal jij uiteindelijk in ieder gesprek waarover je het wil hebben.  In de interactie tussen jou en mij wordt vaak heel duidelijk waar er ruimte is voor persoonlijke groei en voor leren. Over leven. Of over leren. Liefst allebei.  Tot binnenkort? 

Meer informatie over Elke Jacobs (download de file).