INTUÏTIEF MOEDERSCHAP

Mama worden is absoluut een van de ingrijpendste, prachtigste en machtigste momenten èn één van de grootste uitdagingen op het levenspad van een vrouw.  De parenthood-journey (want het is ook een hele uitdaging voor vaders) gaat niet altijd over en leien dakje. Anderzijds hoeft het ook niet allemaal zo ingewikkeld te zijn.  Word jij overspoeld door adviezen van alle kanten en weet je soms echt niet meer hoe je het nu juist moet doen?  Dan is het vooral zaak om dicht bij je eigen intuïtie te blijven.

Door allerlei hobbels op de weg van het leven, verliezen we soms gaandeweg het contact met onszelf, met onze partner, met ons kind en met onze intuïtie… In onze counseling en vormingstrajecten rond de heel persoonlijke reis die het moederschap is, leren we de kunst van mild en intuïtief moederen.  We leren hoe we er echt kunnen zijn voor en met ons kind. We leren present zijn bij alle ups en downs die het leven met een kind met zich meebrengt. We leren dat ontspannen moeders geen halfgodinnen zijn, maar gewoon menselijk. Want als we gewoon menselijk durven zijn bij onze kinderen, leren onze kinderen ook dat zij gewoon zichzelf kunnen zijn. 

Wil je leren om je eigen authentieke weg te bewandelen in jouw moederschap, vanuit je eigen creativiteit en wijsheid? Wil jij je beter leren afstemmen op het uniek zijn van jouw kind?

Vraag dan een counselingtraject aan of schrijf je in voor een van onze moederschapscursussen. Bekijk voor de cursussen onze agenda.