Jij zoekt…

Je zoekt inspiratie of verdieping, hulp of gewoon een zetje in de goede richting, coaching of creatieve begeleiding bij een rouwproces op een knooppunt in je leven? In mijn praktijk Knooppuntvijf begeleid ik pedagogisch consulent (wens)mama’s en papa’s op hun parenthoodjourney. Hierbij vertrek ik vanuit de opvoedingsfilosofie van Wakker Ouderschap (Awake Parenting), waarbij we steeds uitgaan van de vraag: Wat heb ìk in deze situatie te leren? Hoe kan ik groeien?
Wil jij als Wakkere ouder ook graag leren om je kind hierin te ondersteunen? En wat is dat eigenlijk, een Wakkere ouder? Een Wakkere ouder is een ouder die actief op zoek gaat naar tools, tips & trics om zijn kind ook te begeleiden in diens persoonlijke èn spirituele ontwikkeling. Wakkere ouders stimuleren doorheen die zoektocht parallel hun eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ze groeien spiritueel mèt hun kind.

Bekijk de verschillende opties voor mijn werkwijze in begeleiding en cursusaanbod op de sub-pagina’s van deze rubriek.%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close