Innerlijk moederschap

adorable beautiful blur bokeh
Foto door Matheus Bertelli op Pexels.com
Niet alle moeders hebben het geluk te kunnen rekenen op de steun van een eigen (betrokken) (warme) (aanwezige) moeder. Soms is je moeder er ook gewoon niet meer of ze heeft het druk met haar eigen leven of ze woont ver weg of er is nog een andere reden waarom jullie niet echt contact hebben.

Of je moeder is er juist wel heel betrokken aanwezig en ze doet het zo goedbedoeld goed, dat jij onzeker wordt over je eigen kwaliteiten als moeder. Oma knows best… en jij twijfelt of je het wel ooit allemaal zo goed zal kunnen als je eigen moeder…
Zelf moeder worden brengt je hoe dan ook gaandeweg weer meer in contact met je eigen moeder, zelfs als ze er niet meer is of niet betrokken is bij jouw leven. Nu je zelf moeder geworden bent, stel jij je misschien meer vragen bij je eigen kindertijd. Het ontwaken van de moeder, betekent vaak ook het opnieuw ontwaken van je eigen innerlijke kind.
Een traject innerlijk moederschap, leert jou om moederlijk met jezelf om te gaan.  Jouw eigen unieke innerlijke moederschap versterken, komt niet alleen jezelf ten goede, maar ook jouw kinderen. Bewuster, milder, liefdevoller omgaan met jezelf… je kan het leren bij Knooppunt Vijf.
Vul onderstaand contactformulier in om een traject innerlijk moederschap aan te vragen.