Creatief steuntraject

Als je je kindje verliest, dan stort je hele wereld en je toekomst in. Je bent op zoek naar troost. Woorden kunnen bevrijden en troosten. Soms kunnen ze ook alles dicht-timmeren. Wéét je rationeel wat er aan de hand is, maar kom je maar moeilijk bij je èchte gevoel? Of voel je wel dat je verdriet het moeilijk maakt, maar ben je niet zo goed met woorden?

Dan is een creatief-gericht traject iets voor jou. Via verschillende symbolen en creatieve werkvormen maken we tastbare herinneringen en gaan we ervaringsgericht aan de slag. Het doel is om je verdriet letterlijk tastbaar ruimte te geven, zodat jouw levenskwaliteit er weer op vooruit gaat. Zo ondersteunen we jou in je verdriet en zoeken we samen naar manieren om de emotionele pijn te verzachten.
Je bent welkom in Mateljee, ons creatief atelier.

Het is een plaats waar veel kan en niets moet.Ben je niet zo een prater? Of praat je juist heel veel en voel je dat – hoeveel je er ook over praat – je maar geen stap verder komt? Voel je aan dat een creatieve insteek jou meer deugd zou doen? Of praat je niet zo gemakkelijk over je hoe jij je voelt, maar voel je wel aan dat er vanalles gebeurt aan de binnenkant waar je geen blijf mee weet? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Je kan altijd een privé-traject vragen. Het voordeel is dat je dan helemaal ruimte en tijd hebt voor jouw individuele verhaal.
We bieden echter ook trajecten aan voor groepjes van mensen die hetzelfde meemaakten. Zo vinden lotgenoten ook steun bij elkaar. Data en locaties vinden je in onze rubriek AGENDA.