begrip voor je onvervulde kinderwens

đź‘‹

… begrip voor een onvervulde kinderwens 
Met mijn hoofd in de wolken en mijn voeten op de grond wil ik jou begeleiden tussen droom en daad, tussen hoop en wanhoop, tussen verdriet en vreugde… Als kinderwensconsulent werk ik met jou aan veerkrachtversterkende skills, zodat je – met fertiliteitsbegeleiding en/of natuurlijke ondersteuning – kan timmeren aan de weg naar ouderschapsland. Natuurlijk zal ik in de eerste plaats “gewoon luisteren” naar jouw verhaal en naar de stappen die je tot hiertoe al hebt ondernomen, maar met mijn handen-uit-de-mouwen-aanpak zal ik jou vooral oefeningen aanleren die jouw veerkracht zullen versterken. Anders dan de binnen de reguliere hulpverlening, zal ik je ook uitnodigen om stil te staan bij jouw eigen opvattingen over het leven voor dit leven… Geloof niet alles wat je denkt dus (ons brein kan soms gemene trucs met ons uithalen die we in de psychologische literatuur kennen als Brain distortions). Denk wel na over waar je in gelooft… Het zou je zomaar kunnen ondersteunen in het realiseren van jouw diepste wens… Ik wens het je van harte! 

Neem contact op

Elke Jacobs
Eggelstraat 4
Wakker Ouderschap
2530 Boechout
Belgie

Stuur ons een bericht

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close