Referenties

Ik wil je echt oprecht bedanken voor de sessies: je doet dat echt ongelofelijk goed en je had heel snel een goed beeld van hoe ik eigenlijk echt in elkaar zit (daar slagen niet veel mensen in). Je was voor mij een heel mooi en inzichtgevend klankbord. Ik hou graag mijn ogen en oren open voor mensen die dat klankbord ook kunnen gebruiken. 

maart 2019, Liesbeth, mama van Pjotr

Ik merk dat het voor mij heel zinvol is om te leren ‘zakken’ uit mijn hoofd. Het gesprek had echt zin voor mij. Ik voel me rustiger en weet beter hoe ik mijn uitdagingen kan aanpakken. 

januari 2019, Joke, mama van drie meisjes

Ik ging buiten met een gevoel van rust. Je geeft veel tips. Ik ga zeker proberen om ze toe te passen.

november, 2018, Rosalie, mama van twee pittige meiden

Bedankt voor de  oefeningen die je me leerde. Je hebt een hele aangename stem om naar te luisteren, wat maakt dat ik de oefening prettig vond om te doen.

september 2018, Elise, alleenstaande moeder in een fertiliteitstraject

Ik heb er echt wat aan gehad.  Je legt de vinger heel precies op de zere plek en geeft me daarna tijd en ruimte om het te laten bezinken. Jij kan zo helder verwoorden wat ik bedoel, dat ik meer inzicht krijg in mezelf en wat er in mij speelt, maar vooral in hoe ik met mezelf kan omgaan. Bedankt daarvoor.

september 2018, Sofia,  prille mama’s na een fertiliteitstraject (nazorg-gesprek)

Ons gesprek betekende heel veel voor mij. Je stelt steeds de juiste vragen en begrijpt echt wat ik bedoel”

januari 2018, Tina, wensmama sinds 2 jaar en inmiddels mama van Viktor

“Het deed me zoveel deugd te horen dat andere prille mama’s met dezelfde dingen worstelen als ik.  Ik heb me zo lang alleen gevoeld. Als je ooit voor je vormingen nog ervaringsdeskundigen nodig hebt, je weet met te vinden”

augustus 2018, Ellen, wensmama voor 10 jaar en sinds kort mama van Janne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close